1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

History

Geschiedenis

Hotel Serwir werd in november 1966 opgericht door Joseph Serwir. Na een jarenlang succesverhaal werd het hotel overgedragen aan zonen Luc en Marc. Beide broers baatten het hotel uit tot Eddy Vermeersch het in 1999 overnam.

Eddy Vermeersch is de oprichter van Stars of Flanders, de voormalige Flanders Hotel Holding uit Sint-Martens-Latem. Na zijn overlijden namen zijn zonen Dimitri en Serge de groep over. Vooral Serge staat in voor de dagelijkse leiding van Hotel Serwir.

Stars of Flanders is een familiale hotelgroep. De holding baat al jaren de gevestigde waarde Auberge du Pêcheur uit. Daarnaast is de groep ook eigenaar van het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden, B&B  Charl’s te Knokke-Heist en cateringbedrijf Diner Privé te Brussel.

Stars of Flanders blijft vernieuwen. Sinds de overname van Hotel Serwir door de groep, werd het aantal kamers gestaag uitgebreid van 37 naar 55. In 2017 kwam er een uitbreiding van de hotelcapaciteit met 24 luxueuze Superior Rooms. Ondertussen telt het hotel maar liefst 78 kamers.

Hotel Serwir ontvangt regelmatig prominente gasten uit de politieke wereld, maar ook bedrijfsleiders, sportlui en bekende sterren uit de televisiewereld. Hotel Serwir heeft zich tot trefpunt in het Waasland ontwikkeld.