1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

History

Geschiedenis

In november 1966 werd Hotel Serwir door Joseph Serwir opgericht en officieel geopend door Graaf Adhémar d'Alcantara de Querrieu, toenmalig minister van Middenstand. Na een jarenlange uitbating besloot vader Serwir het hotel over te dragen aan zijn zonen Luc en Marc. Beide broers baatten het hotel verder uit tot in het jaar 1999, wanneer Eddy Vermeersch, oprichter van Stars of Flanders (het aanvankelijke Flanders Hotel Holding) uit Sint-Martens-Latem, het hotel overnam. Na diens overlijden in 2014 nam zijn oudste zoon Serge Vermeersch de dagdagelijkse leiding van het hotel op zich tot op heden.

Stars of Flanders staat voor een familiale hotelgroep onder leiding van de broers Dimitri & Serge Vermeersch. Deze holding baat sinds jaar en dag het hotel, restaurant en zalencomplex Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem uit. Tevens zijn zij de eigenaar van het Gosset Hotel te Groot-Bijgaarden, B&B brasserie Charl's te Knokke-Heist en cateringbedrijf Diner Privé uit Brussel/Sint-Martens-Latem.

Sinds de overname van Hotel Serwir door Stars of Flanders werd het aantal kamers gestaag uitgebreid van 37 naar 55 kamers. In 2017 kwam er een uitbreiding van de hotelcapaciteit met 24 luxueuze Superior Plus Rooms.

Hotel Serwir had ook de eer om doorheen de jaren prominente gasten te verwelkomen zoals verscheidene politici, bedrijfsleiders, sportlui of sterren uit de televisiewereld. Door de jaren heen is Hotel Serwir hét trefpunt geworden in het Waasland. De professionele uitbating, de mooie faciliteiten, haar ruime parking en heel centrale ligging droegen in de loop der jaren bij tot hét begrip: Hotel Serwir.

50 jaar na de opstart is Hotel Serwir meer dan ooit klaar voor een nieuw lustrum!

History 1
History 2
renovatie-2014
History 4