1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Groups at Hotel Serwir

Uitzonderlijke Hotelreservaties

Hotel Serwir is een vaste waarde in het Waasland en heeft een unieke positie in België en Europa. Het hotels ligt op slechts een halfuur rijden van het stadscentrum van Antwerpen en Gent, en drie kwartier van de Europese hoofdstad Brussel. Hotel Serwir in Sint-Niklaas is het perfecte trefpunt.

Groepen

Hotel Serwir is het ideale hotel voor groepen; 78 kamers, een ruime parking en een groot zalencomplex voor vergaderingen en seminaries. Dit is nog maar een fractie van de vele mogelijkheden en voordelen voor groepen. Wij aanzien uw reservatie als een groepsreservatie wanneer er sprake is van meer dan zes kamers.

Long stay

Bent u op zoek naar een verblijfplaats met full service voor een langdurige periode? Serwir heeft de expertise in het ontvangen van werklui tot diplomaten voor lange verblijven. De reservatie wordt als long stay aanschouwd wanneer er sprake is van meer dan zeven overnachtingen.

Residentieel

Dankzij het uitgebreide zalencomplex en de talloze meetingzalen kan u in Hotel Serwir op een professionele manier residentiële seminaries organiseren met een uitstekende catering. Op basis van uw wensen en noden stellen wij u een gepersonaliseerd pakket samen en bezorgen u erna een zorgeloos verblijf.